Στο περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου, και στον Σάββα Μπίτζα, μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, στην επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια αλλά και στον πατέρα του.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποδέχθηκες την πρόταση;

Οι λόγοι ήταν διάφοροι. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου.

Απόστολος Ρουβάς

Θέλεις να δημιουργήσεις οικογένεια;

Εδώ και κάποια χρόνια, θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Νομίζω πως η δημιουργία ζωής μάς ολοκληρώνει ως ανθρώπους, τα πάντα αποκτούν άλλο νόημα. Ο γάμος είναι ένα μυστήριο της θρησκείας μας το οποίο ασπάζομαι, αλλά το σημαντικότερο είναι να δίνουμε ζωή.

Παράλληλα, σε είδαμε να δίνεις μια υπόσχεση στον πατέρα σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Έχω ήδη υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα από τη στιγμή που βγήκα από το «Survivor». Τον ακούω και μιλώ μαζί του περισσότερο, ενώ σχεδιάζω να κάνω πράγματα μαζί του, κάτι που στο παρελθόν δεν διεκδικούσα τόσο πολύ.

Υπήρξαν στιγμές στη ζωή σου κατά τις οποίες σου έλειπε η πατρική φιγούρα;

Ως παιδί μού έλειψε η πατρική φιγούρα. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει – και είναι αλλιώς να ζεις τον πατέρα σου κάποιες φορές την εβδομάδα κι αλλιώς να βρίσκεται στο σπίτι όταν ξυπνάς, να σε συμβουλεύει και να σε στηρίζει καθημερινά. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος.

Διαβάστε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ