Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Απόστολος Ρουβάς μαζί με τη σύντροφό του, Φανή. Ο γνωστός σεφ που συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του Survivor διατηρεί ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και επιδιώκει να προφυλάσσει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, έκανε μία ευχάριστη έκπληξη και ανάρτησε την πρώτη κοινή φωτογραφία με την πολυαγαπημένη του σύντροφο. Στο στιγμιότυπο, ποζάρουν και οι δύο χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, στα καντούνια της Κέρκυρας.

Απόστολος Ρουβάς: Χαμογελαστός δίπλα στη σύντροφό του

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς, ο δεσμός τους ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι ενώ έχει μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στην αγαπημένη του που ζει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα.

«Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια», δήλωσε ο ίδιος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ