Σε μία βόλτα του για ψώνια, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός το διάσημο ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Κυριακή στο Κότσγουολντς, όπου βρίσκεται σε απομόνωση μαζί με την οικογένειά του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι φωτογραφίες όπως κυκλοφόρησαν στα social media που δείχνουν τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου με αραιά μαλλιά! 

Ο 45χρονος Ντέιβιντ εμφανίστηκε χωρίς να φοράει κάποιο από τα χαρακτηριστικά του καπέλα και όλοι πρόσεξαν τα εξαιρετικά αραιωμένα μαλλιά του. Φήμες ήθελαν τον διάσημο ποδοσφαιριστή να έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών το 2018.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντέιβιντ εμφανιζόταν συνέχεια φορώντας καπέλα, σκουφάκια ή μπαντάνες τα οποία κάλυπταν τα μαλλιά του. Μάλιστα σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram για τα γενέθλιά του, εμφανίστηκε να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του με ένα ασπρόμαυρο καπέλο.

Το 2019, ο ποδοσφαιριστής είχε σαφώς πυκνότερα και μακρύτερα μαλλιά, όπως στη διαφήμιση που έκανε για το ουίσκι Haig Club ενώ το ίδιο πυκνά και μακριά μαλλιά είχε και στο τουρνουά του Γουίμπλεντον τον ίδιο χρόνο.

 

 

To 2012 ο Ντέιβιντ ανέφερε σε σχετική ερώτηση που του έγινε ότι δεν θα έμπαινε στον πειρασμό να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. «Δεν υπάρχει σίγουρα τίποτα το κακό στο να κάνεις μεταμόσχευση. Αλλά εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Εάν αρχίσω να έχω σημάδια φαλάκρας, θα τα ξυρίσω».

Ειδικοί στη μεταμόσχευση μαλλιών ανέφεραν ότι τόσο γρήγορη αλλαγή στα μαλλιά του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να συμβεί εάν είχε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο εάν ο Ντέιβιντ είχε διακόψει κάποια φαρμακευτική αγωγή για πύκνωση μαλλιών που πραγματοποιείται σε συνδυασμό με λέιζερ, οπότε μέχρι να ξεκινήσει ξανά την αγωγή, τα μαλλιά επιστρέφουν στην αρχική τους κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ