Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση “Ρινόκερος”, καθώς δεν ήταν σύμφωνος με τον παίζει μόνο για εμβολιασμένο κοινό.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Κακλέας, μίλησε για την ένταξη του Αιμιλιανού Σταματάκη και ανέφερε: «Σώθηκε η παράσταση. Ήταν δική μου επιλογή ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ήμασταν και στον Ορέστη παρέα. Η παράσταση θα ανέβει 16 Δεκεμβρίου και θα είναι όλα καλά. Τον Άρη Σερβετάλη εγώ τον πρότεινα. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό, σαν σκηνοθέτης, ξέρεις πως θα το φέρει εις πέρας. Οπότε είμαι σίγουρος πως ο Αιμιλιανός θα είναι σωστός».

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που δε θα κατέβει η παράσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας. Τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης το είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Είναι ένα δικό μου παιδί. Τον ξέρω από 20 χρονών. Πήρε αυτή την απόφαση και μας το ανακοίνωσε. Θα μπορούσε να είχε μείνει να κάνουμε κάποιες πρόβες μαζί. Αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν. Οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ