Η κάμερα της εκπομπής «Κυψέλη» συνάντησε τον Άρη Σερβετάλη και τη σύζυγό του Έφη Μπίρμπα με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Το όνειρο ενός γελοίου» του Ντοστογιέφσκι, στην οποία πρωταγωνιστούν. Το ζευγάρι παραχώρησε μία από κοινού συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Για το πώς γεννήθηκε η ιδέα της παράστασης, η Έφη Μπίρμπα, είπε: «Ο Άρης άφησε το βιβλίο στο τραπεζάκι και μου είπε ότι πρέπει να το διαβάσω. Είναι πολύ καίριο κείμενο για όσα έχουμε ζήσει εν μέσω της πανδημίας».

Ο Άρης Σερβετάλης είπε με τη σειρά του: «Ο ήρωας του Ντοστογιέφσκι χάρη σε ένα όνειρό που είδε, έκανε αυτή την ολική μεταστροφή. Ένας άνθρωπος δηλαδή που βρισκόταν στο απόλυτο αδιέξοδο, χάρη σε ένα όνειρο, αναθεώρησε τα πάντα και αναγεννήθηκε η ζωή του».

Άρης Σερβετάλης: Η συνάντηση με τη γυναίκα της ζωής του που του άλλαξε τη ζωή

Έχουν κοινά στοιχεία με τον ήρωα; «Νομίζω ότι συνέβη το ίδιο σε διαφορετικό χρόνο και στους δύο μας. Συναντηθήκαμε και οι δύο με κάτι μεγαλύτερο από εμάς. Μπήκαμε σε μία ένθεη διαδικασία», απάντησε η Έφη Μπίρμπα.

Ο Άρης Σερβετάλης πρόσθεσε: «Όταν συμβαίνει αυτή η αποκάλυψη, αυτή η επαφή με την αλήθεια, αισθάνεσαι ότι είσαι υπεύθυνος για κάτι. Αισθανόμουν ότι έχανα το χρόνο πριν, τώρα ο χρόνος κυλάει με άλλο τρόπο». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του τόνισε: «Μετά από μία καταστροφική εσωστρέφεια, πέρασα μία καταστροφική εξωστρέφεια, μετά συνάντησα την Έφη και μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ