Σε μία προσωπική εξομολόγηση προέβη ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Μιλώντας για την πορεία του στο ποδόσφαιρο και το όνειρό που έζησε με το παίξει στην ομάδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά του, την οποία στήριζε όλα αυτά τα χρόνια, οικονομικά. Όπως εξομολογήθηκε τα δύο από τα πέντε αδέρφια του είχαν εξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και ο ένας του αδερφός έχασε τη ζωή του. Μίλησε επίσης για την απώλεια του πατέρα του, έξι μήνες μετά το θάνατο του αδερφού του, που τον καταρράκωσε ψυχολογικά ενώ ευχαρίστησε δημόσια τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά για τη στήριξη της.

Άρης Σοϊλέδης: «Ζούσαμε ένα μαρτύριο»

«Τα δύο αδέρφια από τα 5 που ήμασταν είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου περνούσαν ένα μαρτύριο όλα αυτά τα χρόνια, δεν ήξερα τι να κάνω για να τους βοηθήσω. Έτσι με τα πρώτα λεφτά που πήρα από το συμβόλαιο που είχα κάνει στον Ολυμπιακό, μικρό συμβόλαιο, τότε ήθελα να βοηθήσω την οικογένειά μου και ήθελα να βοηθήσω την οικογένειά μου και να βάλω τα δύο αδέρφια μου σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης το οποίο θα τους άλλαζε ουσιαστικά το αίμα στο κορμί τους για να μην έχουν αυτούς τους πόνους τους σωματικούς και να μπορέσουν να βγουν από αυτό τον κόσμο των ναρκωτικών ο οποίος είναι καταστροφή. Όσες οικογένειες το ζουν το ξέρουν. Αυτά τα λεφτά πήγαν στράφι, γιατί τα αδέρφια μου με το που βγήκαν από το πρόγραμμα ξεκίνησαν τα ίδια και η μητέρα με τον πατέρα μου να τσακώνονται διότι ο μπαμπάς μου δεν τους ήθελε πλέον στο σπίτι, είχαν κάνει πολλά πράγματα άσχημα για την οικογένειά μας και εγώ να ζω ένα μαρτύριο ως παίκτης του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Για την απώλεια του αδερφού του, είπε: «Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες».

Τέλος, για το θάνατο του πατέρα του, ο  Άρης Σοϊλέδης εξομολογήθηκε: «Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ