Άρης Μακρής: «Είμαι συγκινημένος από όλη την πίεση που νιώθω εξαιτίας αυτού του γεγονότος».

Ο τραγουδιστής Άρης Μακρής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τις δηλώσεις της πρώην σχέσης του, Άννας Μαρίας Βέλλη, περί κακοποίησης της σε προηγούμενη σχέση της. Ο τραγουδιστής δίνει τις τελευταίες ημέρες έναν αγώνα να απεμπλακεί το όνομα του από την υπόθεση, ζητώντας από την Youtuber να κατονομάσει τον δράστη.

Άρης Μακρής: Μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω ενώ δεν ήθελα, αλλά πλέον υπάρχει λόγος, λόγω της διάστασης που πήρε όλο αυτό. Με έχει ρίξει ψυχολογικά, έτρεμα γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού.
Άρης Μακρής: ««Είμαι συγκινημένος από όλη την πίεση που νιώθω εξαιτίας αυτού του γεγονότος» – Πηγή: Instagram

Πριν από έξι μέρες, ο τραγουδιστής απάντησε στις φήμες που συνδέθηκαν με το όνομά του με την εξής ανάρτηση στο Instagram:

Άρης Μακρής: Μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω ενώ δεν ήθελα, αλλά πλέον υπάρχει λόγος, λόγω της διάστασης που πήρε όλο αυτό. Με έχει ρίξει ψυχολογικά, έτρεμα γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού.
Η δήλωσή του μέσω του Instagram

Ακολούθησε η συνέντευξή του στην εκπομπή Super Katerina, προτού δηλώσει στους ρεπόρτερ που τον συνάντησαν στον δρόμο πως: «Μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω ενώ δεν ήθελα, αλλά πλέον υπάρχει λόγος, λόγω της διάστασης που πήρε όλο αυτό. Με έχει ρίξει ψυχολογικά, έτρεμα γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού.

Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία. Έχει εμπλακεί το όνομά μου, γι’ αυτό ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει και να μιλήσει. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα. Όλο αυτό υπάρχει σαν σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Στη δουλειά μου συνεχίζω κανονικά, δεν υπάρχει τίποτα».

Όλο αυτό υπάρχει σαν σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Στη δουλειά μου συνεχίζω κανονικά, δεν υπάρχει τίποτα
Άρης Μακρής: «Προφανώς και έχει επηρεαστεί η οικογένειά μου» – Πηγή:Instagram

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς η όλη συνθήκη έχει επηρεάσει την ψυχολογική κατάσταση του ιδίου αλλά και της οικογένειάς του: «Προφανώς και έχει επηρεαστεί η οικογένειά μου. Είμαι συγκινημένος από όλη την πίεση που νιώθω εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Φοβάμαι ότι μου έχει δημιουργήσει ήδη πρόβλημα στη ζωή μου γιατί είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Δεν θα ξαναβγώ να πω τίποτα, βγήκα να πω ρητά και κατηγορηματικά πως δεν είμαι ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας. Αν βγει και με εξαιρέσει όλα καλά, αν βγει και πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον δρόμο που αρμόζει στην κατάσταση να πάρει», συμπλήρωσε ο Άρης Μακρής.

Παρακάτω το βίντεο από τις δηλώσεις του τραγουδιστή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ