Ο Arnold Schwarzenegger και η Maria Shriver χώρισαν και επίσημα 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ενώ την Τρίτη, οι δυο τους διευθέτησαν το διαζύγιό τους στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Arnold Schwarzenegger υπέβαλε αρχικά αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2011 μετά από 25 χρόνια γάμου και δύο μήνες πριν από την κατάθεση, ο ηθοποιός παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε γίνει πατέρας του γιου του Τζόζεφ Μπαένα με την επί χρόνια οικονόμο της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα.

Όταν η Shriver και ο Schwarzenegger ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάιο, παρατήρησαν ότι τα τέσσερα παιδιά τους είναι «το φως και το κέντρο της ζωής και των δύο μας». «Αυτή ήταν μια περίοδος μεγάλης προσωπικής και επαγγελματικής μετάβασης για τον καθένα από εμάς. Μετά από πολλή σκέψη, προβληματισμό, συζήτηση και προσευχή, καταλήξαμε σε αυτήν την απόφαση μαζί», είχαν αναφέρει.

Τον Μάρτιο του 2017, ο Schwarzenegger αποκάλυψε ότι όντως σκέφτεται την υπόθεση «συχνά» σε μια συνέντευξη στο Men’s Journal: «Και μπορώ να νικήσω τον εαυτό μου όσο θέλω — δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση. Άρα το βασικό είναι, πώς προχωράς; Πώς έχεις μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά σου;».

«Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω – αν μπορούσα, στην πραγματικότητα, να είμαι ο Εξολοθρευτής, φυσικά θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω και θα έλεγα “όχι”», είπε στο περιοδικό εκείνη την εποχή. «Ξέρεις, είναι πάντα εύκολο να είσαι έξυπνος εκ των υστέρων. Δεν λειτουργεί έτσι», προσέθεσε.

Οι δυο τους παρέμειναν ενωμένοι ως οικογένεια και πέρυσι γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του ηθοποιού του Terminator, με τη Shriver να χαμογελά σε μια φωτογραφία στο Instagram δίπλα στον πρώην της και τα παιδιά τους.

Arnold Schwarzenegger

Photos: Getty Images – Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ