Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ενώ ο ερχομός της κόρης τους, Κατερίνας, τούς προσφέρει πληρότητα και στιγμές ευτυχίας.

Η παρουσιάστρια πριν λίγο διάστημα εξέφρασε δημόσια τη χαρά της μέσω Instagram, καθώς ο Στέλιος Μανουσάκης θα εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα, με τη Ζυρίχη όπου αποτελούσα τη βάση τους να αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η Μαρία Ηλιάκη παρατηρήσαμε ότι φοράει ένα μονόπετρο στο δάχτυλό της. Αν και συνηθίζει να φορά δαχτυλίδια μέσα από το τελευταίο της insta story αλλά και με κοινοποιήσεις της φαίνεται ένα ωραίο μονόπετρο.

Μαρία Ηλιάκη

H Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Η Κατερίνα είναι κύρια προτεραιότητά τους και το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί της.

Το αν έχει λοιπόν προχωρήσει σε ένα ακόμα βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της είναι κάτι που γνωρίζουν 100% εκείνοι. Ωστόσο, αν έχει συμβεί πραγματικά τότε αυτό αποτελεί μια ευχάριστη έκβαση.

«Μαθαίνω ότι παντρεύομαι not…και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε και ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’ όλους», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Μαρία, όταν είχε γίνει λόγος για επικείμενο γάμο με τον σύντροφό της.

Η Μαρία Ηλιάκη με το απόλυτο street look σε βόλτα με την κόρη της & τον Στέλιο Μανουσάκη

main photo: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ