Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε μεταξύ άλλων πώς ξεκίνησε την εκπομπή της και στον άνθρωπο που έχει στο πλευρό της, ενώ αποκάλυψε για τις δυσκολίες που αντμετώπισε όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένη.

«Ήμουν παθιασμένη από μικρή με την μουσική και την αστρολογία. Κάποια στιγμή λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να το σπουδάσω. Η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, τα χαρτιά, τον καφέ. Αυτό είναι κάτι που με πονάειΉσουν η αιτία για να κάνω δική μου εκπομπή. Πολλές φορές η ζωή μας βάζει δύσκολα για κάποιο λόγο» ανέφερε αρχικά η αστρολόγος και παρουσιάστρια του Stars System.

«Εγώ μπήκα για τον λάθος λόγο στην αστρολογία. Ήθελα να ελέγξω. Μικρή επειδή μου είχαν συμβεί διάφορα πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου και ήθελα να δω αν μπορώ να βρω κάποιο τρόπο να τα ελέγξω», σημείωσε. 

Άση Μπήλιου

«Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών. Έχασα τους θετούς μου γονείς που τους είχα απεριόριστη αγάπη όπως και εκείνοι, αυτό ήταν που με καθόρισε. Τον μπαμπά μου τον έχασα νωρίς, τη μητέρα μου αργότερα, και εκείνα ήταν τα πέτρινα χρόνια. Το ότι έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη με ζόρισε τη στιγμή που το έμαθα. Δεν είναι καλή ηλικία τα 16 για να μάθει ένα παιδί ότι είναι υιοθετημένο. Θα έλεγα ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει νωρίτερα στην ηλικία των 8-10 ετών. Νομίζω και οι ψυχολόγοι λένε ότι δεν πρέπει να κρύβεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έγινε ήταν κάπως περίεργο να το διαχειριστώ, στην εφηβεία», τόνισε η Άση Μπήλιου..

«Είμαι από εκείνους που δεν έψαξε να βρει τους βιολογικούς γονείς του γιατί δεν είχα κάποιο κενό που να θέλω να γεμίσει. Με έψαξαν εκείνοι αργότερα. Η θετή μου μητέρα όμως, λίγο πριν φύγει, επειδή ήμουν μικρή, μου έλεγε για να μη μείνω μόνη αν θέλω να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς και της είπα, “τι λες, για μένα είσαι η μοναδική μητέρα”. Όλα αυτά μου καθόρισαν και τη συνέχεια. Όταν έχασα τη μητέρα μου στα 18 μου, το μόνο που ήξερα ήταν να διαβάζω… Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα».

«Ένα παιδί που μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένο, συγχωρεί τους βιολογικούς του γονείς με βοήθεια. Κι εγώ έχω λάβει βοήθεια. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια απόρριψη… Καλώς ή κακώς όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη και τη δέχεσαι μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Αυτό πρέπει κάπως να το διαχειριστείς… Εγώ ζήτησα βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρέσει απόλυτα τους βιολογικούς μου γονείς και είμαι ευγνώμων που με έδωσαν σε αυτή την οικογένεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ