Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στο «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη, αποκαλύπτοντας πώς γεννήθηκε το ειδύλλιό τους. Ο τραγουδιστής ήταν πολύ υποστηρικτικός με τη σύντροφό του όσο εκείνη συμμετείχε στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε στην ερώτηση και η ιστορία που διηγήθηκε ήταν τρυφερή, ενώ ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που την προσέγγισε.

Χατζηανδρέου

«Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live κι εγώ είχα χωρίσει με τον πρώην μου, είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα όπου το είχε ερμηνεύσει, τον έκανα ταγκ και μου απάντησε», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Aκόμα,, συμπλήρωσε χαμογελώντας:«Μετά είχα πάει την επόμενη μέρα για καφέ στα Λιονάρια και μου στέλνει ξαφνικά μήνυμα “βγες έξω”. Βγαίνω έξω, γνωριζόμαστε, μιλάμε και μετά βρισκόμαστε στην ΑθήναΒγήκαμε για φαγητό κι έτσι ξεκίνησε».

Όσον αφορά τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, τόνισε: «Προσπαθούσα να είμαι όπως ήμουν και έξω και να παίρνω θέση μόνο σε πράγματα που θέλω εγώ. Μπήκα με μία αβεβαιότητα στο παιχνίδι και στην αρχή είχα πει με τον Χρήστο να μην το δημοσιοποιούσαμε όλο αυτό. Όταν όμως άρχισα να πιέζομαι στο παιχνίδι και να χάνουμε απανωτά, ήμουν σε άθλια κατάσταση οπότε χρειαζόμουν ένα μήνυμα από τον Χρήστο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ