Ένα καλοκαίρι γεμάτο παραστάσεις ήταν το φετινό για την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη. Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί και ζευγάρι στη ζωή πρωταγωνίστησαν στην «Μήδεια» του Ευρυπίδη σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη και του Μανώλη Δούνια. Το βράδυ της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης πόζαραν στο φακό μετά το τέλος της παράστασης.

Μάλιστα, η Αθηνά Μαξίμου φαίνεται ότι είχε διάθεση για μία πιο χιουμοριστική φωτογραφία, κάνοντας τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σκηνοθέτησε ένα από τα πιο μεγαλειώδη έργα του παγκόσμιου θεάτρου, την «Μήδεια» του Ευριπίδη, και ακολουθώντας το πρότυπο των τριών υποκριτών της αρχαίας τραγωδίας, όλα τα πρόσωπα του δράματος παίχτηκαν από τρεις ηθοποιούς: την Αθηνά Μαξίμου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, και τον Αναστάση Ροϊλό.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου στο Ηρώδειο

photo: NDPphoto agency
Αιμίλιος Χειλάκης
photo: NDPphoto agency

Το αγαπημένο ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε 16 χρόνια γάμου και γιόρτασε την επέτειό του. «16 χρόνια πριν…σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι…άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, της βασάνου, της δυσκολίας…Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας…ΜΑΖΙ !!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στην μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!!!», έγραψε η Αθηνά Μαξίμου στην τρυφερή αφιέρωσή της, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο τους.

Αιμίλιος Χειλάκης
photo: instagram
photo: instagram
photo: instagram
photo: instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ