Καταξιωμένοι ηθοποιοί, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου συμπλήρωσαν 16 χρόνια έγγαμου βίου και το γιόρτασαν με φωτογραφίες από τη σημαντική εκείνη ημέρα.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Μαξίμου δημοσίευσε μία σειρά από άγνωστα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «16 χρόνια πριν…σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι…άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, της βασάνου, της δυσκολίας…Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας…ΜΑΖΙ !!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στην μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!!!».

Από τις φωτογραφίες τα βλέμματα τραβά το νυφικό της ηθοποιού αλλά και το γεμάτο πάθος φιλί που αντάλλαξαν, που θυμίζει σκηνή από κινηματογραφική ταινία.

Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σε παλαιότερη συνέντευξη στο HELLO! η ηθοποιός είχε πει: «Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο, κατά κάποιο τρόπο επιλέγεις και ένα άλλο παράθυρο ζωής, μια άλλη σκέψη. Σίγουρα βοήθησε και πάντα βοηθάει ένας άνθρωπος δίπλα σου γιατί καθρεφτίζεσαι… Ο Αιμίλιος έχει κάτι το οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ δραστήριος άνθρωπος, ενώ εγώ είμαι εξωτερικά οκνηρή. Οπότε η αλλαγή που έχει επιφέρει ο Αιμίλιος στη ζωή μου είναι ότι μπορώ να είμαι καλά με αυτή την ησυχία μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ