Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει την ονομαστική του εορτή σήμερα, 14 Νοεμβρίου, και η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε ευχές. Μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα πέντε χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός κοοινοποίησε ένα πορτρέτο του συζύγου της στο οποίο ανέφερε: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου». Το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί ενώ τα παιδιά του, Μάξιμος και Σιέννα αποτελούν πηγή χαράς τους.

Έτσι, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε ένα φωτογραφικό κλικ όπου ο Φίλιππος Μιχόπουλος απολαμβάνει στιγμές παιχνιδιού με τα παιδιά τους.

«Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα “θέλω” μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος.

Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας, να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς, και μετά και με τη σχέση μας. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση. Είναι σημαντικό το να υπάρχει αυτή η κατανόηση αυτή η αλληλεγγύη αυτή η αγάπη, η αλληλοϋποστήριξη και το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο με τα χρόνια. Πολύ εύκολα διαλύονται όλα, λίγο ο ένας να μείνει πίσω λίγο ο άλλος να πει γιατί να υποχωρήσω εγώ, διαλύονται για πλάκα πια οι σχέσεις. Οπότε θέλει τρομερή υπομονή και επιμονή», είπε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου

Κεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ