Στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους Σιέννα και Μάξιμο βρίσκονται στον χιονισμένο Παρνασσό.

Αφού πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, με την ηθοποιό να κοινοποιεί ομολογουμένως όμορφες εικόνες στο insta account της, αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από την πρωτεύουσα και να επιδοθούν σε χειμερινά sports.

Η Αθηνά Οικονομάκου φορώντας τον εξοπλισμό της έκανε σκι, όμως δεν ήταν μόνη. Ο μικρός Μάξιμος φόρεσε επίσης τη στολή του, με τη μητέρα του να τον απαθανατίζει γράφοντας «αγόρι μου».

Για εκείνη η οικογένεια αποτελεί σημαντική αξία, κάτι που αναφέρει και στις συνεντεύξεις της. Η Αθηνά Οικονομάκου τη φετινή σεζόν μπορεί να μην κάνει τηλεόραση ή θέατρο, καθώς επιθυμεί να είναι στο πλευρό της μικρής Σιέννας, όμως συνεχίζει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των ρούχων και των κοσμημάτων.

Αθηνά Οικονομάκου
Ο Μάξιμος Μιχόπουλος

Το βίντεο που μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός με την ίδια αλλά και τη θέα που έχει την τύχη να απολαμβάνει. Η φύση είναι μαγική! Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι γιόρτασε τον Οκτώβριο τρία χρόνια γάμου και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Αθηνά Οικονομάκου ενθουσίασαν το insta κοινό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ