Αθηνά Οικονομάκου: Οι στίχοι που τραγουδούσε μια βδομάδα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν μια βδομάδα πριν τον χωρισμό τους μέσω ενός κοινού δελτίου τύπου.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι στίχοι-υπονοούμενο που τραγουδούσε μια βδομάδα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της

Σε αυτό κάνανε ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν με προσοχή το ζήτημα προκειμένου να προστατευτούν τα παιδιά του ζευγαριού κι αυτός ήταν ο λόγος που η κοινή τους αυτή ανακοίνωση έγινε πριν από τη μεγάλη εβδομάδα, ώστε να μην κατακλυστούν τα παιδιά με σχόλια και συζητήσεις.

Μια εβδομάδα πριν, η Αθηνά Οικονομάκου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο τραγουδούσε το «Λουλούδι του δρόμου» στην εκτέλεση της Μαρίνας Σπανού το οποίο και βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών ήχων της πλατφόρμας.

Οι στίχοι του, που φαίνονται εκ των υστέρων ως μια πρώτη ανακοίνωση της ηθοποιού, έχουν ως εξής: «Βρεγμένα χαρτιά και λόγια πνιγμένα μέσα στου έρωτα τον μαύρο βυθό, και λέω πως δεν γράφτηκαν για μένα για να μπορέσω να περάσω και αυτό. Που όσα με νοιάζουν σε σένα όλα μοιάζουν και είναι επικίνδυνο να το αρνηθώ, να κάνω ξανά πως δεν σε θέλω ν’ αποφασίσω να ντυθώ και να βγω.

Να μην πιστεύω πως πονάει η αγάπη. Τώρα είμαι μέσα στη νύχτα, στη μέση του κόσμου σαν λουλούδι ανθισμένο. Πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι, παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω. Σαν λουλούδι ανθισμένο… Γι’ άλλη αγάπη κομμένο… Αθόρυβα όμως νικάει ο χρόνος και είναι επικίνδυνο να μείνω εδώ. Το σπίτι μου τώρα είναι ο δρόμος για να μπορέσω να περάσω και αυτό».

@athinao1konomakou

♬ πρωτότυπος ήχος – Athina Oikonomakou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ