Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ο Ατζούν Ιλίτζαλι ήταν ο host και μάλιστα έδειχνε να το απολαμβάνει αρκετά, καθώς έκανε πειράγματα στους παίκτες. Μάλιστα, ανέφερε τον Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά Παπαναγιωτακοπούλου!

«Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για σένα είναι το αγόρι σου, ο Κώστας. Είναι πολύ καλό παιδί από την Ελλάδα. Εύχομαι να είστε πολλά χρόνια μαζί και να είστε χαρούμενοι. Τον ξέρω πριν από σένα. Στον πρώτο κύκλο του Survivor… Όχι δεν τον γνώρισα προσωπικά, τον ξέρω από εκεί, αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι σε παρακαλώ μείνε μαζί της και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Είναι πολύ αισιόδοξο κορίτσι και εύχομαι ότι δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivor», ανέφερε ο Τούρκος παραγωγός και η παίκτρια έδειξε αμήχανη, καθώς ήταν μια έμμεση αναφορά στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, πρώην σύντροφο του επιχειρηματία.

Ωστόσο, με αφορμή την αναφορά του Τάκη Καραγκούνια στην απώλεια του πατέρα του, ο Ατζούν Ιλίτζαλι μίλησε για την απώλεια των δικών του γονιών.

«Έχασα κι εγώ τους γονείς μου όταν ήμουν μικρός και ξέρω πώς είναι όταν τους χάνεις, οπότε καταλαβαίνω τη θλίψη σου», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ