Συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως παραγωγός πρότζεκτ, όπως του «Survivor». Ο Ατζούν Ιλιτζαλί απασχολεί πολύ, τα τελευταία χρόνια, τόσο με τα επαγγελματικά του όσο και με την προσωπική του ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες, η είδηση ότι τράκαρε στην περιοχή Sariyer της Κωνσταντινούπολης έκανε το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, όταν αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τη μηχανή -στην οποία ήταν και η κόρη του- ο Ατζούν Ιλιτζαλί τραυματίστηκε.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τοποθέτηση λάμας στο χέρι του, μετά το κάταγμα που υπέστη.

Όταν συνήλθε, θέλησε με μία ανάρτηση να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον ενώ στη φωτογραφία ποζάρει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον περιποιήθηκε.

«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη που εισέπραξα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου, με έκανε πολύ χαρούμενο. Μπορεί να έχω πετύχει στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά αυτή η αγάπη είναι ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ευτυχία που μου δώσατε θα μου επιτρέψει να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ