Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε ο αγαπημένος ερμηνευτής Μπάμπης Στόκας.

Ο ίδιος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μεταξύ άλλων, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, την παιδική του ηλικία, τους γονείς του και φυσικά το αγαπημένο συγκρότημα Πυξ Λαξ.

Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για την παιδική του ζωή αλλά και τους Πυξ Λαξ

Αρχικά, ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι γονείς του έφυγαν στη Γερμανία για να αναζητήσουν δουλειά, αφήνοντάς τον στην Ελλάδα ώστε να μεγαλώσει ήρεμα και χωρίς πολλές μετακινήσεις και δυσκολίες. «Ήμουν 6 μηνών όταν οι γονείς μου έφυγαν στη Γερμανία. Είχαν ένα ψητοπωλείο. Ο πατέρας μου ήταν φοβερός μάγειρας. Μετά πήγα κι’εγώ για έναν χρόνο εκεί στο νηπιαγωγείο. Δούλευαν πάρα πολύ όμως και γι’αυτό ξαναγύρισα στην Ελλάδα. Οι γονείς μου ζούσαν με το όνειρο να μαζέψουν λεφτά και να γυρίσουν. Και γύρισαν, όταν ήμουν 7 μαζί με την αδελφή μου που μόλις είχε γεννηθεί. Τότε λοιπόν μπορώ να πω ότι γνώρισα και τους γονείς μου. Δεν τους “ήξερα”. Ζούσα με τη γιαγιά και όταν την άφησα, αυτό που στοίχισε» είπε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

Στη συνέχεια ο είπε: «Στην αρχή ζούσαμε στου Ζωγράφου. Μετά πήγαμε στο Μενίδι. Είχαν ένα αυθαίρετο στο Μενίδι και μάλιστα φοβόμασταν μη μας καταλάβουν. Αλλά μιλάμε για σπίτι απλό. Το έχτισε ο πατέρας μου μέσα σε μία εβδομάδα.».

Όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε πώς ήταν η ζωή στο Μενίδι, ο Μπάμπης Στόκας απάντησε: «Ήταν μία πολύ σκληρή περιοχή. Με όλα αυτά που δεν είχα ζήσει. Με βία κλπ. Οι άνθρωποι σε αυτές τις περιοχές είναι ξεχασμένοι από τον Θεό. Προσπαθούν να επιβιώσουν όπως μπορούν. Εγώ πέρασα εκεί την εφηβεία μου και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά σκληρή. Ζούσα παραβατικά. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Αλλά αυτό μου έδωσε ένα κίνητρο. Είχα πει τότε ότι άμα γυρίσω στο Μενίδι θα έχω αποτύχει. Ήταν ο στόχος μου να μην ξαναγυρίσω. Μάλιστα όταν πρωτοπήγα στην Κηφισιά φανταστείτε βόλτα, ένιωθα ότι πήγα στο Παρίσι. Ένας άλλος κόσμος. Τότε είπε ότι θα φύγω και θα ξεκινήσω τη ζωή μου».

Επιπλέον, ο Μπάμπης Στόκας μίλησε και για το συγκρότημα που του άλλαξε τη ζωή, τους Πυξ Λαξ. Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τα υπόλοιπα μέλη, ποια ήταν η πρώτη συναυλία αλλά και γιατί διαλύθηκαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ