Η φετινή απονομή των βραβείων Mad Video Music Awards ήταν- αν μη τι άλλο- επεισοδιακή. Εκτός από τον καβγά ανάμεσα στον Light και στον Snik, που αμαύρωσε τη μουσική γιορτή, ακόμη ένα βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Στο συγκεκριμένο υλικό φαίνεται ο dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Βαλεντίνο να παίζει μουσική, χωρίς να υπάρχει κονσόλα. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» καθώς επίσης και τα πρώτα σχόλια του dj και ραδιοφωνικού παραγωγού.

Βαλεντίνο: Οι πρώτες δηλώσεις του για το viral βίντεο που τον δείχνει να παίζει χωρίς κονσόλα

«Το κατάλαβα για πρώτη φορά πώς είναι να γίνεσαι viral. Δεν είμαι του viral αλλά έπεσα στα δίχτυα του. Στην αρχή το είδα χιουμοριστικά, μετά που άρχισα να βλέπω τα σχόλια, το είδα λίγο παράξενο. Το θέμα είναι ότι επί της ουσίας εγώ προσπάθησα να σώσω κάτι το οποίο πήγε στραβά. Ως επαγγελματίας έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, ώστε τηλεοπτικά να βγει σωστό. Παρά το πρόβλημα που προέκυψε. Χαίρομαι γιατί ήμουν η ευχάριστη νότα των βραβείων, πέρα του ξύλου», είπε ο Βαλεντίνο.

Με ή χωρίς κονσόλα το έζησε; «Εγώ το ζω πάντα. Μετά από μία τέτοια αναταραχή, είναι λογικό κάτι να φύγει. Έφυγε το δικό μου. Είχα 10 δευτερόλεπτα για να δω τι θα κάνω. Πιστεύω ότι το έκανα σωστά για να βγει τηλεοπτικά», απάντησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ