Δανάη Μπάρκα: «Τώρα, αλήθεια, είναι όσο καλά μπορεί να είναι»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της.

Δανάη Μπάρκα: «Τώρα, αλήθεια, είναι όσο καλά μπορεί να είναι»
Δανάη Μπάρκα: «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα… τώρα είναι καλά»

Το πρωί έγινε γνωστό πως η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», στην οποία συμμετέχει ο ηθοποιός, θα διακοπεί ξαφνικά μέχρι τέλος Μαρτίου.

Όπως έγραφε και η ανακοίνωση του θεάτρου: «Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Ρέππα.

Η ανακοίνωση του θεάτρου για τη διακοπή της παράστασης

Ήδη υπήρχαν φήμες για μεταφορά και εισαγωγή του ηθοποιού στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να είχε δημοσιευθεί κάτι σχετικό επίσημα. Γι’ αυτό και η κοντινή του, Δανάη Μπάρκα, καλημέρισε σήμερα το κοινό της εκπομπής της «Πάμε Δανάη», ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα περί της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Όλα όμως είναι καλά. Πέρασε μια περιπέτεια υγείας.

Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα. Τώρα, όμως, αλήθεια είναι όσο καλά μπορεί να είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν έχω πάρει την άδειά του για να μιλήσω. Περισσότερα από βδομάδα.

Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί είναι επειδή τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα είναι πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που γιατρεύουν ακόμη και τα πιο δύσκολα», παραδέχτηκε τρυφερά η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω τη δήλωσή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ