Η Μπέλα Χαντίντ κρατάει ακόμα επαφές με τον πρώην της, τον The Weeknd. Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και πάνω από 9 μήνες.

Το 23χρονο μοντέλο και ο 30χρονος τραγουδιστής χώρισαν τον Αύγουστο του 2019 μετά από μία σχέση 4 χρόνων με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η Μπέλα δεν έχει κάποια σχέση τώρα. Είναι πολύ απασχολημένη με τα ταξίδια και τη δουλειά της και είναι επικεντρωμένη στην καριέρα της. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τα ξαναβρούν στο τέλος” ανέφερε έγκυρη πηγή τον Ιανουάριο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 όταν ο The Weeknd συμπεριέλαβε την Μπέλα ως μοντέλο στο άλμπουμ του “Behind The Madness” και ένα μήνα μετά αποκαλύφθηκε η σχέση τους. Το Νοέμβριο του 2016 χώρισαν για πρώτη φορά και ο The Weeknd προχώρησε στην επόμενη σχέση του με την τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ. Η σχέση αυτή κράτησε 10 μόνο μήνες και το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2017 αλλά ακόμα και σήμερα οι δύο τους παραμένουν καλοί φίλοι.

Από τότε, και η σχέση της Μπέλα με την Σελένα έχουν περάσει διάφορες διακυμάνσεις, με τη Μπέλα να ακολουθεί ξανά την Σελένα στο Instagram τον προηγούμενο, κάτι το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς την επόμενη μέρα σταμάτησε και πάλι να την ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ