Τη σχέση του Ben Affleck με την Jennifer Lopez λίγο έλλειψε να δυναμιτίσει η ξανθιά καλλονή πρωταγωνίστρια, Emma Hernan από την επιτυχημένη σειρά του Netflix “Selling Sunset”.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός δήλωσε στη συμπρωταγωνίστριά της σε ένα από τα επεισόδια του 5ου κύκλου του reality ότι είχαν κάνει match με τον νυν σύντροφο της Jennifer Lopez στην εφαρμογή γνωριμιών Raya.

Η εφαρμογή Raya επιβεβαίωσε ότι o Ben Affleck δεν είναι ενεργό μέλος εδώ και αρκετά χρόνια“, είπε στο PEOPLE ένας εκπρόσωπος του γνωστού ηθοποιού.

H Emma Hernan προέβη σε μια σειρά από υπαινικτικά σχόλια λέγοντας στη συμπρωταγωνίστριά της Chrishell Stause ότι ο Ben Affleck δήλωσε επίμονα το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της, στέλνοντάς της μηνύματα αλλά και ότι της έκανε πρόταση για καφέ πολλές φορές όμως εκείνη δεν τον τίμησε με την παρουσία της.

Η συμπρωταγωνίστριά της εξεπλάγη με τα σχόλια λέγοντας πως θα μπορούσε να αποτελεί αυτή η γνωριμία εμπόδιο στην επανασύνδεση του Ben Affleck με την JLo. Ωστόσο οι φήμες για την ύπαρξη του διαδικτυακού προφίλ του γνωστού σκηνοθέτη στο dating app πυροδοτήθηκαν και από το γεγονός ότι ο ίδιος στο παρελθόν είχε προτείνει στην εφαρμογή να χρηματοδοτήσει φιλανθρωπική του ενέργεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEN AFFLECK, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ