Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο “Howard Stern Show”, ο Ben Affleck μίλησε με ειλικρίνεια για τους αγώνες του με το ποτό κι ενώ ήταν παντρεμένος με την Jennifer Garner, με την οποία έχει τρία παιδιά, τη Violet, τη Seraphina, και τον Samuel.

«Μάλλον θα έπινα ακόμα. Είναι μέρος του γιατί άρχισα να πίνω… επειδή ήμουν παγιδευμένος», παραδέχτηκε και ανέφερε ότι ένιωθε δυστυχισμένος με τον γάμο του με την Garner: «Ήμουν στην άποψη πως “δεν μπορώ φύγω για τα παιδιά μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος, τι κάνω;”. Αυτό που έκανα ήταν να πιω ένα μπουκάλι scotch και να κοιμηθώ στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η λύση», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ben Affleck

Ο Ben Affleck έχει πάει σε κέντρο απεξάρτησης πολλές φορές για τον εθισμό του στο αλκοόλ όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του 2001, του 2017 – κάτι που αποκάλυψε σε μια ανάρτησή του στο Facebook – και το 2018, όταν οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό του με τη Jennifer Garner.

Oι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν το 2015, εξομολογήθηκε πως έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν τον γάμο τους, αλλά δεν λειτούργησε: «Η αλήθεια ήταν ότι πήραμε το χρόνο μας, πήραμε την απόφαση… και χωρίσαμε. Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε. Mε κάποιον που αγαπώ και σέβομαι, αλλά με τον οποίο δεν θα έπρεπε πια να είμαι παντρεμένος. Τελικά, προσπαθήσαμε. Προσπαθήσαμε, επειδή είχαμε παιδιά. Και οι δύο νιώθαμε, όμως, ότι δεν θέλουμε αυτό να είναι το πρότυπο που βλέπουν τα παιδιά μας για τον γάμο». Ωστόσο, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner διατηρούν καλές σχέσεις τώρα για χάρη των παιδιών τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEN AFFLECK, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ