Στο “2night show” φιλοξενήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε για την απόφασή της να παρουσιάσει το “Ποιος είναι πρωινιάτικα” του Open ενώ αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη.

«Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολο το πρωινό, ήξερα ότι θα είμαι σε ένα χωράφι με πολύ ανταγωνισμό, ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην πρωινή ζώνη. Ήξερα που πάω αυτό που δεν φαντάστηκα ήταν ότι η επικαιρότητα θα είχε τόσο άσχημες ειδήσεις. Δεν γίνεται να γυρίσεις την πλάτη στην επικαιρότητα και για μένα αυτό με έχει δυσκολέψει», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μπέττυ Μαγγίρα

Ακόμα, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, λέγοντας: «Πιο άσχημη στιγμή από αυτή που βίωσα φέτος, δεν υπάρχει. Έχασα τη μητέρα μου, βγήκα στην έναρξη και βούρκωσα αλλά κρατήθηκα αρκετά. Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση. Το πένθος αυτό το χειρίζομαι εγώ όπως ξέρω, στο σπίτι μου».

Όσον αφορά στον Δημήτρη Μάζη, δήλωσε: «Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό, έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Εξηγούμε ο ένας τον άλλο τι τον ενοχλεί», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο Δημήτρης είναι λίγο απόλυτος αλλά όχι εγωιστής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ