Μπέττυ Μαγγίρα: Η παρουσιάστρια απάντησε μέσω των social media σε όσα είπε η Μαρία Κορινθίου

Η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της είχε σχολιάσει αρνητικά τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου η οποία έκανε λόγω για μοντάζ στις δηλώσεις της από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και την εκπομπή της «I Love Σου Κου».

«Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία, ότι εκτίθεμαι. Οπότε, για να μην εκτίθεμαι, και να μην εκτίθενται και οι άλλοι, αυτοί που μόνταραν και αυτοί που έπαιξαν τις δηλώσεις μου, για να μην εκτίθενται κι αυτοί, να παίξουν από την αρχή τη δήλωσή μου.

Πού λέω ότι δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, δεν ξέρω αν κόβεται, δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά ή όχι.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε εσκεμμένα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το μοντάζ έγινε έτσι όπως έγινε. Τώρα, αν έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ, για να γίνει θέμα ή για άλλες εντυπώσεις…»

Η Μπέττυ Μαγγίρα προτίμησε να απαντήσει στις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου με ένα post στον προσωπικό της λοαγαριασμό στο instagram, χωρίς όμως να κατονομάσει τη συνάδελφο της. Στις φωτογραφίες που ανέβασε την βλέπουμε να γελάει και τις συνοδεύει με την εξής λεζάντα: «Γελάω εγώ!!! Γελάω…..». Πρόσθεσε δε τα εξής hastag: @ant1tv @ilovesoukou #morning #tv #show #weekend #fun #showbiz #news

Μένει να δούμε αν η παρουσιάστρια θα απαντήσει στην συνάδελφο της και μέσα από την εκπομπή της, ή θα περιοριστεί σε αυτό το post.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ