Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου και αναφέρθηκε στην πορεία της, τον Κωστή Μαραβέγια, την καινούργια της ταινία «Saison Morte» και τη ζωή της.

«Ένιωσες ότι σε ειρωνεύονταν οι δημοσιογράφοι;» τη ρώτησε αρχικά η Μπέττυ για την περίοδο που έπαιξε σε ταινία του James Bond, με την ηθοποιό να δηλώνει: «Ισχύει, αλλά ο τρόπος που αντιδρούσα ήταν επειδή στην πραγματικότητα θεωρρώ ότι είναι απλώς βήματα. Δεν έχω καταλάβει το μέγεθος του θαυμασμού που έχει μια ταινία Bond».

«Πήρα τον ρόλο, το βίωσα και αισθάνθηκα πολλά πράγματα, ήταν ένα ταξίδι όπως όλες οι δουλειές μου. Έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια πολύ σπουδαία ταινία», αποσαφήνισε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Κωστή Μαραβέγια και στον γάμο τους, ο οποίος έγινε στην Ύδρα, και εξομολογήθηκε ότι βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ταινία Success Story. «Τού είπα εγώ να πάμε για ποτόΚατάλαβα ότι ο Κωστής είναι ο άνθρωπός μου από το πρώτο διάστημα.. Είναι σημαντικό να θέλεις να βρεείς με έναν άνθρωπο στη μέση», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

τόνια σωτηροπούλου

Ακόμα, η Τόνια Σωτηροπούλου σημείωσε: «Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους γύρω σου που να σού λένε την αλήθειαΖητάω συγγνώμη αν έχω κάνει λάθος. Έχω μάθει να ζητώ συγγνώμη, είναι θέμα ωριμότητας».

Παράλληλα, η Τόνια αναφέρθηκε στην αγάπη της για τα ζώα και αποκάλυψε ότι έχει μεγαλώσει με πολλά ζώα στην παιδική ηλικία της, σημειώνοντας ότι οι γονείς της την έμαθαν να τα σέβεται. «Προσπαθώ να τα προστατεύω», ξεκαθάρισε η συνιδρυτής του A little shelter. Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε επίσης στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, και τόνισε: «Δεν με αγγίζουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ