Στο νέο άλμπουμ της Beyonce χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από τη δουλειά άλλων καλλιτεχνών και η Kelis είναι ένας από τους πολλούς δημιουργούς τους οποίους επικαλείται το άλμπουμ με τίτλο “Αναγέννηση”.

Το νέο τραγούδι της Queen B “Energy” περιλαμβάνει μια παρεμβολή της επιτυχημένης επιτυχίας του Kelis το 2003 “Milkshake”, στο οποίο ο Pharrell Williams και ο Chad Hugo των Neptunes είναι οι μοναδικοί συνθέτες και παραγωγοί. (Ο Williams, 49 και ο Hugo, 48, θεωρούνται ως συμπαραγωγοί στο “Energy”, σύμφωνα με το Genius ενώ η Kelis, 42, της οποίας τα φωνητικά δεν εμφανίζονται στο κομμάτι της Αναγέννησης, δεν είναι.)

Πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ την Παρασκευή, η μουσικός μπήκε στο Instagram και εξέφρασε την οργή της για το ότι δεν επικοινωνούσε η Beyonce εκ των προτέρων μαζί της σχετικά με τη χρήση του τραγουδιού. Το γεγονός αυτό θεωρήθηκε ασέβεια από την Kelis.

Η Beyonce δεν έχει δώσει κάποια απάντηση προς το παρόν. Πρόσφατα μάλιστα η μεγάλη ποπ δημιουργός επικοινώνησε στους θαυμαστές της το γεγονός ότι η ίδια έχει πέσει θύμα υποκλοπής με μια μακροσκελή ανάρτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEYONCE

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ