Η Βασίλισσα της RnB δεν συνηθίζει να αναρτά πολλά οικογενειακά στιγμιότυπα, όμως αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση κι έτσι Rumi και Sir Carter πρωταγωνιστούν στο insta account της Beyonce.

Φυσικά μαζί με τα τρίχρονα παιδιά της ήταν και η μεγαλύτερη Blue Ivy. H 39χρονη star μάλιστα μοιράστηκε και στιγμιότυπο με τον Sir στην αγκαλιά της. Aν και το προσωπάκι του ήταν κρυμμένο, η εν λόγω λήψη ενθουσίασε τους fans της.

Beyonce

Η Queen B δημοσίευσε και μια σειρά άλλων στιγμιότυπων, όπου κατευθύνονται προς το ελικόπτερο και η ενδυματολογική της επιλογή αποδεικνύει ότι είναι μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του παγκόσμιου θεάματος.

Εκείνη κι ο Jay-Ζ κράτησαν μακριά από τα φώτα τα δίδυμα παιδιά τους, όταν γεννήθηκαν το 2017, ενώ η 9χρονη Βlue Ivy είναι πιο εκτεθειμένη στη δημοσιότητα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί μαζί τους σε events, όπως για παράδειγμα στην πρεμιέρα του “Lion King”.

Επιπλέον, η Blue Ivy γίνεται star από μόνη της καθώς έχει ήδη αποκτήσει την πρώτη δουλειά της ως αφηγήτρια στο ηχητικό βιβλίο “Matthew’s Cherry Hair Love’s”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEYONCE, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ