Η Beyonce μοιράστηκε μια εξαιρετικά εικόνα με ταεξάχρονα δίδυμά της, Rumi και Sir, όταν δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για την ταιανία της, για την περιοδεία Renaissance.

Η παγκόσμια σούπερ σταρ, η οποία μοιράζεται επίσης την 11χρονη Blue Ivy με τον ράπερ σύζυγό της Jay Z, εμφανίστηκε σε ένα ειδικό προηχογραφημένο βίντεο στο NBC για να ευχηθεί στους θαυμαστές της Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών και επίσης αποκάλυψε το πιο πρόσφατο τρέιλερ για την ταινία.

Στην αρχή του τρέιλερ, υπάρχει μια γλυκιά αλληλεπίδραση μεταξύ της Beyonce και της Rumi, όπου η βραβευμένη με πολλά Grammy λέει στην κόρη της να αλλάξει την κάμερα.

beyonce

Η Beyonce κυκλοφόρησε μερικά τρέιλερ από τότε που ανακοίνωσε την ταινία της συναυλίας, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες για τα παρασκήνια του σόου και δίνει στους θαυμαστές μια εικόνα για τη ζωή της ως μια στοργική μαμά.

Εν τω μεταξύ, σε άλλο σημείο του τρέιλερ, η τραγουδίστρια κρατά τον Rumi ενώ η Beyonce φιλά στοργικά τη μικρότερη κόρη της στο μάγουλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEYONCE, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ