Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά.

Η όμορφη ηθοποιός είναι πολύ ευαισθητοποιημένη στα θέματα που σχετίζονται με τη μητρότητα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει ανοιχτά για όσα συνέβησαν στις δύο εγκυμοσύνες της μέσα από τα social media.

Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία θηλάζει την κόρη της, θέλοντας να μιλήσει για τη σπουδαιότητα του θηλασμού για το παιδί αλλά και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η στήριξη της οικογένειας για μία λεχώνα.

 

View this post on Instagram

 

Σ’ αυτή τη φωτογραφία βλέπετε μια ευτυχισμένη θηλάζουσα μαμά! Και γι’ αυτό ευθύνεται η οικογένειά μου που με τόση αγάπη και υπομονή στάθηκαν δίπλα μου και στους δύο θηλασμούς μου. Αυτό γιορτάζουμε αυτή την εβδομάδα, την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού με την υποστήριξη της Philips Avent. Γιατί ο θηλασμός είναι μια ομαδική προσπάθεια! Ναι, ξέρω, ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια ότι η υποστήριξη της οικογένειας είναι τόσο, μα τόσο σημαντική για τη ψυχολογία μιας νέας μητέρας. Μπορεί να είναι αρμοδιότητα της μαμάς να θηλάζει το μωρό της, αλλά αν το περιβάλλον της δεν είναι πρόθυμο να βοηθήσει, τότε η λεχώνα μπορεί να μην τα καταφέρει τελικά… #philipsavent #philipsaventgreece #WorldBreastfeedingWeek #WBW2019 ? By @shooterio

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

“Σ’ αυτή τη φωτογραφία βλέπετε μια ευτυχισμένη θηλάζουσα μαμά! Και γι’ αυτό ευθύνεται η οικογένειά μου που με τόση αγάπη και υπομονή στάθηκαν δίπλα μου και στους δύο θηλασμούς μου. Αυτό γιορτάζουμε αυτή την εβδομάδα, την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού με την υποστήριξη της Philips Avent. Γιατί ο θηλασμός είναι μια ομαδική προσπάθεια! Ναι, ξέρω, ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια ότι η υποστήριξη της οικογένειας είναι τόσο, μα τόσο σημαντική για τη ψυχολογία μιας νέας μητέρας. Μπορεί να είναι αρμοδιότητα της μαμάς να θηλάζει το μωρό της, αλλά αν το περιβάλλον της δεν είναι πρόθυμο να βοηθήσει, τότε η λεχώνα μπορεί να μην τα καταφέρει τελικά…
#philipsavent #philipsaventgreece #WorldBreastfeedingWeek #WBW2019”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός κάτω από την φωτογραφία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ