Τις τελευταίες μέρες, οι φήμες περί σχέσης, του αστέρα του Ηollywood, Μπράντ Πιτ, και της εντυπωσιακής Έμιλι Ραταϊκόφσκι, πυκνώνουν. Άν και οι δυο τους δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δημόσια έξοδο, οι αποδείξεις, είναι πολλές.

Οι δύο καλλονοί της showbiz, φαίνεται πως κρατάνε χαμηλούς τόνους, αφού και των δύο τα διαζύγια ήταν επεισοδιακά.

«Ο Μπραντ δε βγαίνει σοβαρά με καμία. Έχουν βγει δυο φορές και προς το παρόν δεν έιναι σοβαρό», ανέφερε μία πηγή, κοντινό πρόσωπο του Πιτ.

Το χρονικό του διαζυγίου του Μπράντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί

Ο 58χρονος Πίτ και η 47χρονη Τζολί, χώρισαν το 2016 και έκτοτε έχουν ξεκινήσει μία άσχημη δικαστική μάχη που περιελάμβανε διαρροή αρχείων του FBI, ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία, μια σκληρή μάχη για την επιμέλεια και, πιο πρόσφατα, μια αγωγή 250 εκατομμυρίων δολαρίων για το γαλλικό οινοποιείο τους.

Μπράντ Πιτ


Εν τω μεταξύ, η 31χρονη Έμιλι Ρατακόφσκι, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός παιδιού, ισχυριζόμενη ότι ο τελευταίος διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Ο Πιτ και η Τζολί υπέγραψαν το διαζύγιο το 2019 και έχουν έξι παιδιά: τον 21χρονο Μάντοξ, τον 18χρονο Πάξ, τη 17χρονη Ζαχάρα, τη 16χρονη Σίλο, και τα 14χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

Μπράντ Πιτ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ