Ο Brad Pitt έχει έναν λόγο παραπάνω να βρίσκεται στα φετινά Oscar καθώς η νέα του σαμπάνια λανσάρεται στα φετινά βραβεία και παίρνει τα ηνία από την προηγούμενη που γεύονταν μέχρι τώρα οι καλεσμένοι των Piper-Heidsieck.

Η σαμπάνια, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός κινηματογραφικού αστέρα και δύο οινοπαραγωγικών οικογενειών, των Perrins και των Péters, από δυο περιοχές της Γαλλίας παράγεται στο κτήμα όπου παντρεύτηκαν η Angelina Jolie και ο Brand Pitt, στην Προβηγκία και ήταν ένα από τα κοινά περιουσιακά στοιχεία που ένωναν το ζευγάρι.

Μετά το χωρισμό τους όμως το 2019, οι “Μπραντζελίνα” έπρεπε να διαχωρίσουν την περιουσία και ο Brand Pitt που είχε υψηλές προσδοκίες για το μέλλον του κτήματος ζήτησε από την Angelina να του πουλήσει το μερίδιό της. Εκείνη όμως σύμφωνα με πηγές, παρά τις πέντε διαφορετικές προτάσεις του Brand Pitt ανέβαζε συνεχώς την τιμή και τελικά πούλησε το μερίδιό της σε ιταλική οινοποιία Ρώσου ολιγάρχη.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την οργισμένη απάντηση του Brad Pitt με μήνυση, καθώς μέσα στους όρους της συμφωνίας του πρώην ζευγαριού ήταν να πουληθεί το κτήμα με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο. Τελικά ο Brand Pitt κατόρθωσε να υλοποιήσει τα σχέδιά του παρά τα κωλύματα που εμφανίστηκαν στο δρόμο του.

Η νέα ροζέ σαμπάνια που παράγεται σε περίπου 20.000 φιάλες το χρόνο, δεν θα σερβίρεται μόνο κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, αλλά και στο επίσημο afterparty της Ακαδημίας καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα Όσκαρ στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Η σαμπάνια έχει ήδη σερβιριστεί στο Γεύμα των Υποψηφίων για Όσκαρ στις 7 Μαρτίου.

Εγείρεται λοιπόν το εύλογο ερώτημα αν η Angelina Jolie κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα δοκιμάσει τη σαμπάνια του πρώην συζύγου της ή αν θα τηρήσει εκδικητική στάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRAD PITT, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ