Ο δικαστής John Ouderkirk, που χειρίζεται την υπόθεση της επιμέλειας στο διαζύγιο Τζολί-Πιτ, φαίνεται να έδωσε στον 57χρονο Μπραντ Πιτ, περισσότερο χρόνο με τα πέντε ανήλικα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Για τον λόγο αυτό, η απόφασή του είναι πλέον άκυρη μετά από ανοιχτή ακρόαση του εφετείου στις 9 Ιουλίου.

Οι δικαστές αντέστρεψαν την προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου, που είχε απορρίψει το αίτημα της Τζολί να αποκλείσει τον Ouderkirk, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός δεν μπορεί να επιλεγεί ώστε να υπηρετήσει ως προσωρινός δικαστής της υπόθεσης.

Οι δικαστές που επέβλεψαν την ακρόαση νωρίτερα αυτό το μήνα σημείωσαν ότι η αποτυχία δημοσιοποίησης στοιχείων από τον Ouderkirk, πως παρείχε νομικές συμβουλές στον Πιτ “θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα αντικειμενικό μέρος της υπόθεσης, ενήμερο για όλα τα γεγονότα” γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία του Ouderkirk στην υπόθεση.

Η Αντζελίνα Τζολί αγκαλιά με τα πέντε από τα έξι της παιδιά

Δεν ήταν σαφές εάν η απόφαση είναι νομικά δεσμευτική, καθώς μια πηγή ανέφερε πριν λίγο καιρό, πως τίποτα δεν είχε αλλάξει ακόμη όσον αφορά την επίσημη αναφορά.

Δύο ημέρες πριν από τη δημοσίευση της προηγούμενης απόφασης του δικαστή, η Τζολί υπέβαλε καταγγελία σε Εφετείο της Καλιφόρνιας σχετικά με την απόφαση του Ouderkirk και τη συνέχιση του ελέγχου της υπόθεσης. Τότε είχε ζητήσει την απομάκρυνση του δικαστή αλλά η πρότασή της δεν έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι δικηγόροι της Τζολί υποστήριξαν ότι “ο δικαστής Ouderkirk, αφαίρεσε από την Τζολί το δικαίωμα μιας δίκαιης δίκης, αποκλείοντας ως ακατάλληλα τα αποδεικτικά της στοιχεία σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, αποδεικτικά στοιχεία κρίσιμα για την υπόθεσή της“.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι ο δικαστής αρνήθηκε να ακούσει τη συμβολή των ανηλίκων εφήβων σχετικά με τις εμπειρίες, τις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους αναφορικά με την τύχη της επιμέλειάς τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ