Ύστερα από τις διαδοχικές ειδήσεις που αφορούν την απόφαση κάποιων παιδιών του να αλλάξουν το επίθετο τους, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, στο πρόσωπο της Ινές ντε Ραμόν.

Στο επίκεντρο παραμένουν και τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί. Αυτές οι δυσκολίες φαίνεται πως έχουν φέρει τον Μπραντ Πιτ πιο κοντά με τη 31χρονη σύντροφό του.

Το επώδυνο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί τον έχει φέρει πιο κοντά με την 31χρονη σύντροφό του Ινές ντε Ραμόν. Photo: Αρχείο

Ο Χολιγουντιανός αστέρας φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν αποκλείει την ιδέα ενός τρίτου γάμου ή της απόκτησης περισσότερων παιδιών με την αγαπημένη του.

Ένας φίλος του Πιτ δήλωσε στη DailyMail.com: «Είναι καταστροφικό για τον Μπραντ το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά του, αλλά η Ίνες ήταν μια πραγματική πηγή παρηγοριάς και στην πραγματικότητα τους έφερε πιο κοντά».

Και πρόσθεσε: «Το να έχει περισσότερα παιδιά στη ζωή του δεν αποκλείεται. Η Ινές είναι νέα και ο Μπραντ είπε ότι είναι 100% σύμφωνος αν θέλει να κάνει παιδιά. Του αρέσει η ιδέα να χτίσει μια ζωή με την Ινές και τίποτα δεν είναι εκτός συζήτησης».

Η Ινές ντι Ραμόν βρίσκεται σε σχέση με τον Μπραντ Πιτ εδώ και ένα χρόνο.

«Ο Μπραντ είπε ότι η Ινές θα ήταν μια υπέροχη μητέρα. Είναι υπομονετική, άνετη και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Με άλλα λόγια, η σχέση τους κυλάει ομαλά και χωρίς δράματα. Είναι μαζί με την Ινές για μεγάλο χρονικό διάστημα», σχολίασε η πηγή.

Ωστόσο, Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες κι ακόμα λιγότερες οι φωτογραφίες που τους απεικονίζουν μαζί.

Η Ινές ντε Ραμόν είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού Πολ Γουέσλι, από τον οποίο χώρισε το 2022 μετά από τρία χρόνια γάμου και εργάζεται ως επικεφαλής πωλήσεων για το brand κοσμημάτων Anita Ko. Ο χωρισμός της δεν ήταν τόσο επεισοδιακός όσο εκείνο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί το 2016, μετά από 9 χρόνια σχέσης και δύο γάμου.

Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ, Η Ινές ντι Ραμόν είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού Πολ Γουέσλι. Photo: Instagram/inesdrm_brasil
Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ, Η Ινές ντι Ραμόν είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού Πολ Γουέσλι. Photo: Instagram/inesdrm_brasil

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ