Είναι γνωστό ότι η σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του πατέρα της, Τζέιμι, δεν είναι καλή. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν είναι λίγες οι φορές που του έχει επιτεθεί λεκτικά, λέγοντας ότι εκείνος ευθύνεται για την ψυχική της υγεία.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Τζέιμι Σπίαρς μίλησε στη Daily Mail εξηγώντας ότι αισθάνεται ότι έσωσε τη ζωή και την καριέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο πατέρας της star αναφέρθηκε στο συντηρητήριο (νομική διαδικασία που τίθεται συχνά σε εφαρμογή από ένα δικαστήριο για να βοηθήσει κάποιον που μπορεί να μην είναι σε θέση να διαχειριστεί την περιουσία του), εξηγώντας ότι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει για την ίδια.

«Δεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί μου. Ήταν μια κόλαση. Αλλά αγαπώ την κόρη μου με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Πού θα ήταν η Μπρίτνεϊ αυτή τη στιγμή χωρίς αυτή τη διαδικασία;», ανέφερε. Ο ίδιος λέει ότι αυτή η διαδικασία επέτρεψε στην τραγουδίστρια να έχει σχέση με τα παιδιά της προσθέτοντας: «Για την προστασία της, αλλά και για την προστασία των παιδιών, η συντηρητική υπηρεσία ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο. Χωρίς αυτό, δεν νομίζω θα είχε πάρει πίσω τα παιδιά».

Να σημειωθεί ότι όλο αυτό είχε ξεκινήσει το 2008 και διήρκησε μέχρι το 2021. Τότε, ο πατέρας ζήτησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο να αναλάβει εξουσία για τη ζωή και τα οικονομικά της ενήλικης κόρης του, επικαλούμενος τους αγώνες ψυχικής υγείας της και την πιθανή κατάχρηση ουσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ