Τελικά το κίνημα #FreeBritney μάλλον δεν ήταν μια θεωρία συνωμοσίας για την ποπ σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών Μέσων, η Μπρίτνεϊ απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της και να του αφαιρεθεί η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της.

Ο 68χρονος Τζέιμι Σπίαρς διαχειρίζεται από το 2008 τα οικονομικά της κόρης του καθώς τότε η ζωή της κινδύνευσε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ενόψει μιας ακρόασης σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο δικηγόρος της 38χρονης ποπ σταρ κατέθεσε έγγραφα στα οποία αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια «αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον πατέρα της», χωρίς να εξηγεί τους λόγους.

Όπως διαμηνύουν οι δικηγόροι της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εκτιμά πολύ τη βοήθεια του πατέρα της, όταν είχε κι εκείνη τα δικά της ζητήματα, όμως δεν τον θέλει ξανά στη θέση που είχε.

Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για τη μακρά επιτροπεία της και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω social media, το κίνημα #FreeBritney, ζητώντας την «απελευθέρωσή» της. Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ