Με ένα οργισμένο μήνυμα «επιτέθηκε» ξανά η σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στον πατέρα της, μέσω social media. Η ίδια, που πριν από λίγες μέρες επιτέθηκε με τον ίδιο τρόπο στη μητέρα της, τον κατηγορεί για καταστροφή της ψυχικής της υγείας και της αυτοπεποίθησής της.

Το ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, εναντίον των γονιών της συνεχίζεται. Η σταρ, που τον τελευταίο καιρό επιτίθεται συχνά στα μέλη της οικογένειάς της, κυρίως μέσω social media, έκανε μία νέα ανάρτηση που αφορούσε την ψυχική κακοποίηση που δεχόταν από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς. Συγκεκριμένα η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας της, της φερόταν «σα σκυλί».

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Όπως αναφέρει παρακάτω, κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά μόνο από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση», σημειώνει.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι ο πατέρας της την έκανε να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια. «Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», δηλώνει.

Τέλος, κατηγορεί τον Τζέιμι Σπίαρς πως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αυτοπεποίθησή της, το χτίσιμο της ψυχοσύνθεσής της, ενώ την έκανε να νιώθει κάτι παραπάνω από άσχημη, όπως λέει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ