Οι celebrities δείχνουν την αγάπη και την υποστήριξή τους στη Britney Spears, μετά την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, “Framing Britney Spears.” To ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου στα πλαίσια μιας σειράς ντοκιμαντέρ των The New York Times και διεισδύει στη ζωή και την καριέρα της 39χρονης pop star, επικεντρώνοντας την προσοχή στη νομική μάχη της κηδεμονίας με τον πατέρα της σταρ, Jamie Spears.
Οι φίλοι της Britney, έχουν κατακλύσει τα social media με σχόλια, ενώ και ο σύντροφός της, Sam Ashgari, έσπασε τη σιωπή του κάνοντας μία δήλωση στο περιοδικό People στην οποία έβρισε τον πατέρα της pop star.

Kacey Musgraves
Με βασανίζει το ότι κανείς δεν ξέρει αν η @Britneyspears είναι εντάξει. Πραγματικά ελπίζω στο ότι αν δεν είναι μπορεί με κάποιο τρόπο να μας το πει, να ξέρει ότι όλοι μας νοιαζόμαστε για εκείνη.

 

Hailey Williams
Κανένας καλλιτέχνης σήμερα δεν θα έπρεπε να υπομένει τα βασανιστήρια που ασκούν εις βάρος του τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η κοινωνία και οι μισογύνηδες. Η ευαισθητοποίηση που υπάρχει σχετικά με την ψυχική υγεία, πολιτιστικά, δεν θα ήταν στο επίπεδο που είναι σήμερα αν η Britney δεν είχε πληρώσει αυτό το τίμημα.

 

 

Charlie Puth
Η μουσική της Britney ήταν το πρώτο μου ερέθισμα από την pop μουσική. Η επιρροή της ήταν και είναι μεγάλη και με ενοχλούσε πάντα το γεγονός ότι ο κόσμος ήταν πάντα κακός μαζί της όποτε η ίδια περνούσε δύσκολες στιγμές. Είναι ευχάριστο το ότι ο κόσμος είναι πολύ πιο ευαισθητοποιημένος σήμερα, αλλά ταυτόχρονα δυσάρεστο που χρειάστηκε να πάρει τέτοια τροπή η περίπτωση της.

Courtney Love Cobain
Σε ευχαριστούμε @nytimes, έκανες ότι μπορούσες “Συγγνώμη Britney”

 

Amber Tablyn
To framing Britney ήταν δύσκολο να το δει κάποιος, όπως και το ντοκιμαντέρ της Winehouse. Μόνο που στην περίπτωση της Winehouse μάθαμε πώς τελείωσε. Ελπίζω η Britney να καταφέρει να απελευθερωθεί. Είναι παράξενο πώς οι δικαστές συνεχίζουν να στηρίζουν την κατάσταση που τους επιβάλλετε. #freeBritney

Liz Phair
A) Άνδρες που ελέγχουν τα οικονομικά μίας γυναίκας για 10 χρόνια + τη στιγμή που τα κέρδισε μόνη της. Οι μητέρες των ενήλικων γιών τους που αποτελούν αστέρες της pop είναι καθόλου υπεύθυνες για την κακή συμπεριφορά τους; όχι!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ