Η Britney Spears χρησιμοποιούσε το Instagram της σχεδόν καθημερινά, μιλώντας για την αυστηρή κηδεμονία του πατέρα της, αλλά και για όλα όσα κάνει πλέον στην καθημερινότητά της.

Οι θαυμαστές της όμως παρατήρησαν το απόγευμα της Τετάρτης ότι η τραγουδίστρια απενεργοποίησε ξαφνικά το Instagram της, με κάποιους να ανησυχούν ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον λογαριασμό λόγω των πολύ ειλικρινών της εξομολογήσεων. Το TMZ ανέφερε ότι το Instagram δεν κατέβασε τη σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι η Britney Spears απενεργοποίησε το account της.

Britney Spears

Λίγο μετά το ρεπορτάζ του TMZ, το Entertainment Tonight δημοσίευσε τη δική του ιστορία, αποκαλύπτοντας ότι είχε μάθει ότι η καλλιτέχνιδα απλώς «κάνει ένα διάλειμμα από το Instagram».

Το Entertainment Tonight ανέφερε ότι η Spears αποφάσισε να απενεργοποιήσει προσωρινά το Instagram της και μια πηγή δήλωσε: «Θα έκανε ένα διάλειμμα, που της άξιζε, όπως κάνουν πολλές διασημότητες. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears, Sam Asghari, παραμένει ενεργός στο Instagram και δεν έχει σχολιάσει την παύση της ούτε έχει προτείνει ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, το Twitter της παραμένει ανοιχτό. Η τραγουδίστρια εξήγησε για το τελευταίο της διάλειμμα από το Instagram, γράφοντας στο Twitter στις 14 Σεπτεμβρίου: «Μην ανησυχείτε παιδιά… απλώς κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γιορτάσω τον αρραβώνα μου. Θα είμαι πίσω σύντομα». Oι θαυμαστές της pop star εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ ένας ανέφερε: «Τι έπαθε η πριγκίπισσα της pop;», ενώ άλλο σημείωσε: «Τελείωσε η ζωή μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ