Η διάσημη star της pop, Britney Spears, είχε ανακοινώσει πριν λίγο διάστημα την εγκυμοσύνη της, με τον Sam Aasghari και εκείνη να πλέουν κυριολεκτικά σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, η κύηση της τραγουδίστρια διακόπηκε αναπάντεχα, με τους δυο τους να εκφράζουν τη θλίψη τους.

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το θαύμα μας, το μωρό μας νωρίς στην εγκυμοσύνη. Αυτή είναι μια καταστροφική στιγμή για κάθε γονέα», ανέφερε μεταξύ άλλων η λεζάντα της ανάρτησης τους!

Ο Sam Asghari μοιράστηκε ένα νέο μήνυμα στα scial media, όπου εξέφρασε το “ευχαριστώ” του στον κόσμο που τους συμπαρίσταται, και ξεκαθαρίζει ότι θα μεγαλώσει σύντομα η οικογένειά του! «Νιώσαμε την συμπαράστασή σας. Σκεφτόμαστε θετικά και κοιτάζουμε το μέλλον μας. Είναι δύσκολο αλλά δεν είμαστε μόνοι. Ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας. Θα μεγαλώσουμε σύντομα την οικογένειά μας», ανέφερε ο ίδιος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Sam Asghari είχε εκφράσει τη χαρά του για την εγκυμοσύνη της Britney Spears, λέγοντας: «Αυτό είναι το μωρό μου. Το πρώτο μου μωρό… Η αποκάλυψη του φύλου εξαρτάται από την Britney, δεν θέλω να το ξέρωΕίναι κάτι που θέλω να περιμένω… Aν είναι κόρη, θα είναι η πιο κακομαθημένη πριγκίπισσα. Αν είναι γιος, θα είναι ο πιο σκληρός γιος που έχει υπάρξει ποτέ».

H pop star μοιράστηκε ένα βίντεο με παιδικά παιχνίδια και ο κόσμος έσπευσε να της αφήσει μηνύματα αγάπης. Μάλιστα, η καλή της φίλη Paris Hilton ανέφερε: «Είμαι δίπλα σου πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ