Ο πατέρας της Britney Spears από το 2008 κι έπειτα έχει την πλήρη νομική κηδεμονία της και όλες οι οικονομικές, επαγγελματικές, καθώς και προσωπικές της αποφάσεις θέλουν την συγκατάθεσή του, κάτι που συνέβη λόγω της περιπέτειάς της με τον ψυχισμό της. Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να έχει ισχύ έως το 2009, αλλά αυτό δεν συνέβη, κι έτσι οι fans της δημιούργησαν το κίνημα #FreeBritney, κάνοντας ευρύτερα γνωστό τον «περιορισμό» της.

Η Brenda Penny, η δικαστής της υπόθεσης έκανε, λοιπόν, ένα δώρο σε εκείνη και τους θαυμαστές της, απορρίπτοντας την ένσταση του πατέρας της Jamie Spears. Αν και δεν τον απομάκρυνε ολοκληρωτικά, η διαχείριση της περιουσίας της θα είναι από κοινού με το Bessemer Trust. Μετά, λοιπόν, το ντοκιμαντέρ των New York Times «Framing Britney Spears» ήρθε αυτή η ευχάριστη εξέλιξη, καθώς μέσα από αυτό προβλήθηκε και αναδείχθηκε το καθεστώς επιτροπείας της από τον πατέρα της. Νομικά, αυτό σημαίνει την εκχώρηση του δικαιώματος διαχείρισης διοικητικών ή άλλων καθηκόντων -ιδιωτικών ή δημόσιων- σε κάποιο πρόσωπο ή φορέα.

«Θα μπορούσα να είχα ζητήσει να αναλάβει πλήρως τον έλεγχο το Bassemer Trust αλλά δεν το έκανα. Η πελάτης μου συνεχίζει να μην θέλει τον πατέρα της για κηδεμόνα αλλά πρέπει να γίνει νέα δίκη για την απομάκρυνση του», είχε δηλώσει ο δικηγόρος της Samuel Ingham III.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ