Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που βρίσκεται στο προσκήνιο της υπόθεσης που απασχολεί εδώ και καιρό τα μέσα αναφορικά με τον έλεγχο που ασκεί ο πατέρας της Britney Spears στην ίδια και τα περιουσιακά της στοιχεία, αναφέρεται πως ο 68χρονος Jamie Spears έχει τον τελευταίο λόγο ακόμα και για το τι χρώμα θα είναι τα ντουλάπια της κουζίνας  της 39χρονης σταρ.

Η Britney Spears, πρόσφατα ανέφερε στον πατέρα της πως θα ήθελε να ξαναβάψει τα ντουλάπια της κουζίνας της, με τον ίδιο να αποκρίνεται πως “τέτοιου είδους εργασίες ανακαίνισης κοστίζουν ακριβά”, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι αποκαλυπτικά εμπιστευτικά έγγραφα.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, μαζί με μια χρηματοοικονομική εταιρεία, αποτελούν συνυπεύθυνους διαχειριστές του ονόματος και των περιουσιακών στοιχείων της, με την ίδια να αναγκάζεται να προβεί σε ένσταση της διαχείρισης της περιουσίας της αλλα και του ονόματός της σε σχετικό δικαστήριο, ενάντια στον πατέρα της και την συνυπεύθυνη εταιρεία, αναφέροντας πως νιώθει πως την “εκμεταλλεύονται”, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί η ίδια τα χρήματα που μόνη της κέρδισε ενώ εξαρτάται απο τον λόγο του πατέρα της για οποιαδήποτε απόφαση θελήσει να πάρει.

Η οικογένεια της Britney Spears: Jamie Spears, Bryan Spears, Jamie-Lynn Spears και Lynne Spears (Getty Images/Ideal Image)

Την ίδια χρονιά που η Britney Spears υπέβαλε την σχετική καταγγελία, ενημέρωσε τον ερευνητή της υπόθεσης που δρα εκ μέρους της εισαγγελίας, πως θα ήθελε να σταματήσει εντελώς η όποια εξουσία έχει ο πατέρας της στην ίδια και στην περιουσία της, αναφέροντας πως ο ίδιος έχει  γίνει εμμονικός με τον έλεγχο της ζωής της.

Όπως ανέφερε η ανακρίτρια του δικαστηρίου, “Αισθάνεται πως ο έλεγχος αυτός που ασκεί ο πατέρας της, την καταπιέζει και λειτουργεί εναντίων της”, προσθέτοντας πως η Britney ανέφερε συγκεκριμένα πως δέχεται “Υπερβολικό έλεγχο! Υπερβολικό!”

Ο Jamie Spears ορίστηκε συνυπεύθυνος διαχειριστής του ονόματος και των περιουσιακών στοιχείων της Britney Spears μαζί με τον δικηγόρο Andrew Wallet, το 2008, ένα χρόνο μετά τη δημόσια κατάρρευση της τραγουδίστριας το 2007.

Ο Wallet παρόλα αυτά παραιτήθηκε απο συνδιαχειριστής τον Οκτώβριο του 2020, δίνοντας την θέση του σε μια εξειδικευμένη χρηματοοικονομική εταιρεία με την επωνυμία Bassemer Trust. O Jamie Spears παραμένει επίσημος διαχειριστής των περιουσιακών στοιχείων της Britney αλλά όχι για της προσωπικές της υποθέσεις, για τις οποίες έχει οριστεί να διαχειρίζεται από το 2019 η εξουσιοδοτημένη, Jodi Montgomery.

O Jamie όπως όλα δείχνουν μπορεί να πρέπει να παραιτηθεί απο την επιμέλεια της περιουσίας της Britney Spears, καθώς η ίδια ζήτησε να αναλάβει εξολοκλήρου την διαχείριση της περιουσίας της η Jodi Montgomery.

Εδώ και πολλούς μήνες μετά την κατάθεση της στο δικαστήριο το Σεπτέμβριο του 2020, η Britney προσπαθεί να απαλλάξει τον πατέρα της απο τον ρόλο του διαχειριστή της περιουσίας της, μέσω του δικηγόρου της, Samuel D. Ingham, αναφέροντας πως η ίδια φαίνεται να έχει φτάσει σε σημείο να φοβάται τον ίδιο της τον πατέρα.

Το άρθρο που δημοσίευσαν οι New Υork Times, εμβαθύνει στην υπόθεση αναφέροντας πως η Britney Spears δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη απο τον ρόλο του πατέρα της ως διαχειριστή της περιουσίας της.

H Britney Spears με τον σύντροφό της, Sam Asghari (Getty Images/Ideal Image)

Τα έγγραφα που κατέθεσε η εφημερίδα απο μια ακρόαση το 2014, αναφέρουν πως ο Ingham, δικηγόρος υπεράσπισης της Britney Spears είχε δηλώσει πως η ίδια αντιμετώπιζε από τότε πολλά προβλήματα με τον πατέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα αλκοολισμού του.

Στην έκθεση αναφέρονται επίσης και οι προσπάθειες του Jamie να ελέγχει, πέραν απο τα θέματα που αφορούν το όνομα και τα περιουσιακά στοιχεία της Britney,  και πολλές πτυχές της προσωπικής της ζωής. Στην ίδια έκθεση σημειώνεται πως η ίδια έπαιρνε ως επίδομα 2,000 δολάρια την εβδομάδα για τα έξοδά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ