Η μητέρα της Britney Spears, Lynne, δημοσίευσε ένα μήνυμα αινιγματικού χαρακτήρα και μάλιστα έκανε λόγο για το «σκοτάδι».

Η Pop star πραγματοποίησε δεύτερη ακρόαση και μάλιστα κατόρθωσε να επιλέξει εκείνη τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπεί από εδώ και στο εξής στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει στο δικαστήριο ότι ο πατέρας της θέλει να τιμωρηθεί γι’ αυτά που έχει βιώσει εκείνη με την εποπτεία του.

Λίγες ώρες μετά την τελευταία της ακρόαση, λοιπόν, η Lynne Spears δημοσίευσε ένα στίχο της Βίβλου από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη.

Το μήνυμα της μητέρας της Britney Spears

Britney Spears

«Το φως λάμπει στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν το έχει νικήσει», έγραψε συγκεκριμένα η μητέρα της Britney. H μητέρα της τραγουδίστριας παρευρέθηκε στην ακρόαση της Τετάρτης και ήταν μεταξύ των διαδίκων.

Η Britney επανέλαβε δακρυσμένη την επιθυμία της να απομακρυνθεί ο πατέρας της Jamie Spears από τη διαχείριση των προσωπικών και οικονομικών της ζητημάτων, κάτι που έχει υπό την εποπτεία του για πάνω από μια δεκαετία.

«Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από τον μπαμπά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της πρώτης ακρόασής της είχε ισχυριστεί ότι αναγκάστηκε να κάνει περιοδεία το 2018 και ότι την έστειλαν σε μονάδα ψυχικής υγείας παρά τη θέλησή της. Ακόμη, είχε αποκαλύψει ότι της είχε τοποθετηθεί συσκευή όπου δεν της έδινε τη δυνατότητα να τεκνοποιήσει!

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Μια ανάρτηση με μεγάλη αναφορά στο πνευματικό πεδίο και το τρίτο μάτι έκανε η Performer, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτήν κοινοποίηση και τι αποτελεί για εκείνη!

«Το τρίτο μάτι είναι πολύ σημαντικό… είναι σαν την έκτη αίσθηση σου…. Μόλις ανοίξει, έχετε περισσότερη σαφήνεια… σοφία… και διορατικότητα! Εμβαθύνει επίσης την πνευματική σύνδεσή σας… Το τρίτο μάτι είναι μυστικιστικό…. παρέχει αντίληψη πέρα ​​από τη συνηθισμένη όραση… Είναι βασικά το παράθυρο στον πνευματικό κόσμο!!!!

Για ανθρώπους σαν εμένα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε οτιδήποτε και σε όλα. Το τρίτο μάτι μπορεί να μπλοκαριστεί από φόβο… ανησυχία… άγχος… τραύμα… και μία φορά το χρόνο αυτό συμβαίνει συνήθως σε μένα!!!! Όταν αποκλείεται δημιουργεί σύγχυση… έλλειψη εμπιστοσύνης… απαισιοδοξία… και έλλειψη σκοπού!!!!

Έχω μάθει τους καλύτερους τρόπους για να ανοίξω το τρίτο μάτι μου είναι μέσω του διαλογισμού… γιόγκα… χορός… επαινώντας… τραγούδι… αιθέρια έλαια… και λουλούδια… και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά άλλα, αλλά αυτά είναι αυτά που γνωρίζω!!!! Μοιράζομαι αυτήν την εικόνα όχι μόνο επειδή νομίζω ότι είναι πολύ ωραία και εύχομαι να τη σχεδιάσω μόνη μου, αλλά ελπίζω να εμπνέει τους fans μου να ανοίξουν μια νέα διάσταση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ