Φαίνεται ότι ο πρώην σύζυγος της Britney Spears δεν θα λάβει συζυγική υποστήριξη από την τραγουδίστρια, ενώ όπως αναφέρει το TMZ, ο Sam Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και ζήτησε υποστήριξη. Ωστόσο, η προγαμιαία συμφωνία τους ωφελεί την Britney και περιλαμβάνει μια «εκτεταμένη ρήτρα εμπιστευτικότητας», καθώς αποκλείει τη χρηματική υποστήριξη ή την αποζημίωση μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι «ο Sam δεν παίρνει τίποτα σημαντικό», εκτός από το ότι κράτησε όλα τα δώρα που έλαβε σε όλη τη σχέση και τα αυτοκίνητά του. Μια στενή πηγή αποκάλυψε επίσης ότι η Britney θα μπορούσε να «αναγκαστεί να του γράψει μια σημαντική επιταγή», καθώς έχει γνωστοποιηθεί ότι ο ηθοποιός φέρεται να απειλεί να αποκαλύψει πληροφορίες για την τραγουδίστρια, «από τη σχέση τους, τις διαφωνίες τους, τις προκλήσεις της».

Μετά την κατάθεση του διαζυγίου επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές», ειπώθηκε ότι ο Sam ζητά από την Britney Spears να πληρώσει για τη νομική του ομάδα. «Ο αναφέρων δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων κάθε μέρους», αναφέρει η κατάθεση. «Ο αναφέρων διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα αναφορά ή να συμμορφώσει την αναφορά με απόδειξη».

Ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του Sam Asghari, Brandon Cohen. «Υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί ότι ο Sam αμφισβητεί το προγαμιαίο συμβολαιο και απειλεί να εκμεταλλευτεί την πρώην σύζυγό του με βίντεο», είπε. «Ωστόσο, όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, καθώς καμία αρνητική πρόθεση δεν θα γίνει ποτέ. Ο Sam πάντα την στηρίζει και θα την υποστηρίζει».

Ο Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 17 Αυγούστου. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Britney Spears «ανησυχεί σοβαρά» ότι τα δύο σκυλιά που υιοθέτησαν θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο αίτημά του. Μοιράζονται ένα Doberman που ονομάζεται Porsha, το οποίο χάρισε στην Britney το 2021, και τον Sawyer, έναν Γερμανικό Ποιμενικό που υιοθέτησαν φέτος.

Μια πηγή είπε σχετικά με τα κοινά τους περιουσιακά στοιχεία, «το πιο δύσκολο μέρος θα είναι τα δύο σκυλιά τους». Όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση της Britney, η πηγή αποκάλυψε ότι τη φροντίζει μια ομάδα φίλων και πως λαμβάνει επίσης υποστήριξη από την οικογένειά της. Η αδερφή της Jamie Lynn φέρεται να τη βοηθάει και η μαμά της Lynne αναμένεται να βρεθεί δίπλα της αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ