Καθώς η συντηρητική κηδεμονία της Britney Spears πλησιάζει στο τέλος της, η μητέρα της Lynne ζητά περισσότερα από 650.000 δολάρια σε αμοιβές που σχετίζονται με δικηγόρο.

Η μητέρα της pop star έκανε μια αίτηση και ζήτησε να πληρωθούν οι δικηγόροι της, από την περιουσία της Britney, για τη συμμετοχή τους στην πολύκροτη υπόθεση. Το αίτημα αυτό έρχεται να ταράξει κι άλλο τα νερά, κι ενώ η τραγουδίστρια εξαπέλυσε τα βέλη της στη Lynne Spears με μια ανάρτηση που δεν υπάρχει πλέον στο instagram της.

Britney Spears
H μητέρα της δεξιά της

«Ο μπαμπάς μου μπορεί να ξεκίνησε τη συντηρητική κηδεμονία πριν από 13 χρόνια, αλλά αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι ότι η μαμά μου είναι αυτή που του έδωσε την ιδέα», έγραψε μεταξύ άλλων η Britney Spears.

Oι δικηγόροι της Lynne ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα της τους προσέγγισε για να «βοηθήσει την Britney να απελευθερωθεί». Δήλωσαν επίσης ότι συμμετείχαν στην «έρευνα και τον έλεγχο κατάλληλων ειδικευμένων γιατρών» για την Britney τον Μάιο του 2019 και αργότερα γνωστοποίησαν ότι υποστήριξαν την απομάκρυνση του Jamie από διαχειριστή της.

«Η Lynne συζήτησε εκτενώς για την ένταξη στη συντηρητική κηδεμονία και η Britney συμφώνησε και ζήτησε από τη μητέρα της να συμμετάσχει στην υπόθεση, που θα βοηθούσε στον τερματισμό του εφιάλτη της και της κρίσης που βίωνε», έγραφε το έγγραφο.

Όσον αφορά την κατανομή των αμοιβών, οι δικηγόροι της Lynne δήλωσαν ότι οι αμοιβές τους ανήλθαν σε 840.000 δολάρια, αλλά ήταν «πρόθυμοι να εφαρμόσουν έκπτωση 40%» και να ζητήσουν 504.000 δολάρια. Οι άλλες αμοιβές θα αντιστοιχούσαν στους δικηγόρους της Ginzburg & Bronshteyn, οι οποίοι ζήτησαν αμοιβή 146.548 $.

Οι αμοιβές του δικηγόρου πρόκειται να συζητηθούν κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης στις 8 Δεκεμβρίου. «Η πρόσφατη μαρτυρία και τα αιτήματα της Britney να πάρει τον προσωπικό έλεγχο της περιουσίας και των υποθέσεων της κατέστησαν σαφές ότι η συνέχιση της θητείας του Συντηρητή είναι αντίθετη με τις επιθυμίες της», ανέφερε το έγγραφο. Ως εκ τούτου, «ο πατέρας της δεν βλέπει κανένα λόγο για τον οποίο η συντηρητική κηδεμονία θα πρέπει να συνεχιστεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ