Τα απομνημονεύματα της Britney Spears, The Woman In Me, έχουν κάνει θραύση ενώ κυκλοφορούν σήμερα 24 Οκτωβρίου. Αρκετά αποσπάσματα έχουν προκαλέσει πανικό, από τη διακοπή της εγκυμοσύνης της με το παιδί του Timberlake μέχρι τη σχέση της με την αδερφή της Jamie Lynn, και τη μητέρα της αλλά και τον πατέρα της.

Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε από το CBS Mornings, η 41χρονη τραγουδίστρια έγραψε ότι συμφώνησε να μπει σε εποπτεία, η οποία διήρκεσε από το 2008-2021, για «έναν πολύ καλό λόγο».

«Το έκανα για τα παιδιά μου», αποκάλυψε η Britney Spears, αναφερόμενη στους δύο γιους της με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline, Sean και Jayden. Μετά το διαζύγιό της από τον Kevin το 2006 και τη μάχη της με την ψυχική της υγεία το 2007, έχασε τη φυσική επιμέλεια των γιων της.

Ωστόσο, τοποθετήθηκε σε εποπτεία την επόμενη χρονιά, κάτι που έδωσε στον πατέρα της τον έλεγχο των περιουσιακών της στοιχείων. Ως αποτέλεσμα, της παραχωρήθηκε τελικά πρόσβαση στα δύο αγόρια της. «Επειδή έπαιζα με τους κανόνες, ξαναβρέθηκα με τα αγόρια μου», έγραψε. Τα πιο πρόσφατα χρόνια, η Britney ισχυρίστηκε ότι η σχέση της με τους γιους της, καθώς μεγάλωσαν, έχει γίνει πιο τεταμένη, ειδικά αφού μετακόμισαν στη Χαβάη με τον πατέρα τους.

«Δυστυχώς, δεν υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση και συζήτηση για την ψυχική υγεία τότε όπως γίνεται τώρα», έγραψε η Britney Spears. «Ελπίζω ότι όλες οι νέες μητέρες που το διαβάζουν αυτό που δυσκολεύονται θα λάβουν βοήθεια νωρίς. Επειδή τώρα ξέρω ότι έδειχνα σχεδόν κάθε σύμπτωμα κατάθλιψης: θλίψη, άγχος, κόπωση».

Η άγνωστη ιστορία της Britney Spears

Στα νέα της απομνημονεύματα, The Woman In Me, η Spears αναφέρεται και στην εμφάνισή της στα MTV βραβεία του 2001 όπου έκανε το κοινό να μείνει έκπληκτο λόγω του φιδιού με το οποίο έκανε performance κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο I’m a Slave 4 U.

«Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι καθώς τραγουδούσα, το φίδι έφερε το κεφάλι του ακριβώς στο πρόσωπό μου, ακριβώς πάνω μου, και άρχισε να μου σφυρίζει», γράφει . «Δεν είδες αυτό το πλάνο στην τηλεόραση, αλλά στην πραγματική ζωή; Τελικά, το παρέδωσα πίσω, δόξα τω Θεώ. Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα λίγο αυτό το φίδι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ