Η 40χρονη Britney Spears υπέγραψε συμβόλαιο για την κυκλοφορία βιβλίου, με το deal να αγγίζει τα 15 εκατομμύρια δολάρια με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster.

Η είδηση της συμφωνίας για το βιβλίο, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την page six, και έρχεται τρεις μήνες αφότου η δικαστής τερμάτισε τη 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της Britney από τον πατέρα της.

Britney Spears

O δικηγόρος και ο εκπρόσωπος της Britney Spears δεν έχουν απαντήσει σε αιτήματα για σχολιασμό, όπως ούτε ο εκδοτικός οίκος.

Τους τελευταίους μήνες, η pop star μιλούσε έντονα για την αποξένωσή της από την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της jamie, της μητέρας της Lynne και της αδερφής της Jamie Lynn, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα τα δικά της απομνημονεύματα.

«Αυτό το μήνυμα είναι προς την οικογένειά μου… γιατί με πλήγωσε βαθύτερα από όσο θα μάθετε ποτέ!!!», έγραψε στα social media τον Οκτώβριο η Britney Spears. «Θέλω ακόμα δικαιοσύνη!!!»., τόνισε.

Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια επιστολή που έλαβε από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία υπέγραψαν οι βουλευτές Charlie Crist και Eric Swalwell και περιλάμβανε μια πρόσκληση για συνάντηση.

Η επιστολή, με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2021, ξεκίνησε συγχαίροντας την Britney και τον δικηγόρο της Mathew Rosengart για τις πρόσφατες «ιστορικές τους νίκες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ