Στον απόηχο του grande γάμου τους την περασμένη εβδομάδα, οι νεόνυμφοι Brooklyn Beckham και Nicola Peltz συνεχίζουν να αποκαλύπτουν συναρπαστικές λεπτομέρειες από τη λαμπερή τελετή.

Ο γάμος τους με τους λαμπερούς προσκεκλημένους από τη διεθνή showbiz είναι γνωστό ότι έμπνευση από παλαιότερες δεκαετίες όπως φαίνεται από το χτένισμα της Nicola και συγκεκριμένα από τη δεκαετία του ’90 και το supermodel Claudia Schiffer. Μια ακόμη μια ακόμη ρετρό λεπτομέρεια αφορά τις συσκευές επικοινωνίας του ζευγαριού στην τελετή.

Σε μια σειρά από instagram story την Παρασκευή, η Nicola μοιράστηκε μια φωτογραφία με δύο μαύρα παλαιάς τεχνολογίας κινητά τηλέφωνα που ήταν συνδεδεμένα και «έστελναν» μεμονωμένα μηνύματα ή φωτογραφίες.

Στη λεζάντα η σύζυγός πλέον Nicola Peltz-Beckham έγραψε με emoji γέλιου: “Τα τηλέφωνα του γάμου μας και οι μόνες προσωπικές φωτογραφίες που τραβήξαμε για τον προσωπικό μας λογαριασμό.

Από την άλλη τα μέλη της οικογένειας αρχίζουν να δίνουν περισσότερο υλικό από την λαμπερή τελετή με τον Romeo Beckham να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από το stylish look που επέλεξε για την σημαντική αυτή μέρα του αδερφού του.

Romeo Beckham

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BROOKLYN ΒECKHAM, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ