Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν στο Παλμ Μπιτς της Καλιφόρνια, και στο κτήμα του πατέρα της ηθοποιού, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά τον γάμο τους παρότρυναν τους καλεσμένους τους και τους θαυμαστές τους να κάνουν δωρεές στην Ουκρανία, η οποία εδώ και 50 ημέρες είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία.

Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα παρόμοιο μήνυμα μαζί με μια φωτογραφία της Nicola και του πατέρα της, Nelson Peltz, που τραβήχτηκαν κατά τον γάμο τους. «Ο μπαμπάς μου μίλησε για αυτό στην ομιλία του στον γάμο μας… Ο Β και εγώ είμαστε συντετριμμένοι για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία και ζητήσαμε δωρεές στον @Careorg αντί για δώρα γάμου», έγραψε η Nicola.

H ανάρτηση της Nicola

«Σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά στο όνομά μας για να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση της αποστολής της CARE να σώσει ζωές, να νικήσει τη φτώχεια και να προωθήσει την κοινωνική δικαιοσύνη», συμπλήρωσε. Οι δωρεές στη σελίδα κυμαίνονται από $250-$10.000, αν και οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εισαγάγουν το δικό τους ποσό.

Το αίτημα του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz συνοδεύτηκε από έναν σύνδεσμο που δημιουργήθηκε ειδικά για τον γάμο τους. «Λάβετε μέρος στο Brooklyn και της Nicola Peltz Beckham στην παροχή σωτήριας βοήθειας σε Ουκρανούς που έχουν ανάγκη», αναφέρει ο τίτλος.

Brooklyn Beckham
H ανάρτηση του Brooklyn

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BROOKLYN ΒECKHAM, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ